Strada Preciziei nr. 1-3, Sector 6, Bucuresti 0728.620.809

Desprenoi

Filosofianoastra

Orice eveniment este unic, este acel moment special care oglindeste viziunea si dorinta persoanelor implicate. Din acest motiv suntem constienti ca fiecare amanunt este important, realizand ca evenimentul este foarte important pentru Dvs. si pentru invitatii Dvs.

Din acest motiv personalul Lady M Events este acolo pentru a se asigura ca fiecare moment are putearea sa straluceasca.


Creativitatesi Armonie

Evenimentul visat poate fi transpus in realitate cu ajutorul nostru
Restaurantul Lady M Events se remarca prin amenajarea salii si prin creativitate culinara de care a dat dovada, avand decoratiuni tematice clasice si inovatoare. Ambianta pusa la dispozitie ofera clipe unice, de neuitat petrecute alaturi de cei dragi.

Va consiliem in alegerea si imbinarea armonioasa a materialelor pentru decoratiuni, a culorilor, a florilor si a celorlalte accesorii, conferindu-va rafinament si eleganta.


 

Testimoniale

Ce au spus clientii despre noi
 • Mancarea a fost excelenta! Sala a fost de vis, eleganta! Personalul si servirea s-a ridicat la nivelul asteptarilor noastre. Pentru noi a fost o nunta de vis si nu am nimic sa le reprosez.
  George Crisu
  George Crisu
 • Am avut parte de un meniu si o servire ireprosabila. Va multumim pentru atmosfera si ospitalitate. Revenim si pentru alte evenimente!
  Cristina Ristea
  Cristina Ristea
 • Suntem foarte multumiti de alegerea facuta. Va multumim pentru serviciile ireprosabile care au transformat botezul micutei noastre Sofia in cel mai minunat eveniment din viata noastra!
  Raluca Tudorescu
  Raluca Tudorescu